Vacatures

Werken bij Wiringa Technische Groothandel betekent functioneren in een klein team van gedreven mensen in de wereld van de installatietechniek. Wij leveren als groothandel producten voor de installateur. Met name leidingsystemen, appendages en sanitair. Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker die ervaring en affiniteit heeft met onze doelgroep. Wat zoeken wij:

EEN FULL TIME BINNENDIENST/MAGAZIJN MEDEWERKER:

Wat kunnen wij bieden:

Een veelzijdige functie met allerhande werkzaamheden zoals verkoop binnendienst, advies en verkoop van producten aan de balie en telefoon. Orderinvoer en orders rapen en klaarmaken voor transport. Magazijnwerkzaamheden zoals opruimen binnenkomende goederen en het aanvullen van vakken gecombineerd met voorraadcontrole.

Ben jij die energieke persoon die wij zoeken met voldoende kennis binnen het gevraagde profiel met een gezonde werkethos en MBO werk- en denk niveau dan bieden wij jouw een:

  • 40-urige werkweek
  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Een verdienstelijk salaris
  • Een familiaire werkomgeving

Indien je denkt dat jij de juiste persoon bent voor de job reageer dan via onze website met je uitgebreide CV en overtuig ons om je uit te nodigen voor een prettig sollicitatiegesprek. Gaarne je CV als PDF meesturen naar [email protected].


Wiringa Technische Groothandel
Fred Wiringa en Peter Hamstra